Meubels van steigerhout

Meubels van steigerhout

Meubels van steigerhout zijn toch een buitenbeentje daar ze niet van nieuw hout zijn gemaakt.Populair zijn steigerhouten tafels, kasten, bedden,zitbanken en veel meer.

Afkomst steigerhout

Bouwwerven staan in de steigers omdat de mannen beter hun werk kunnen doen. Voor die steigers gebruikt men latten afkomstig van het vuurrode dennenhout. Door weer en wind, belagen met stof en cement gaan de latten natuurlijke manier waterdicht gemaakt. Meubels van steigerhout wordt met dit hout gemaakt en behoort tot de hardhoutsoort. Nieuw steigerhout zal eerst weken buiten liggen vooral het aangewend wordt.

Binnen of buiten?

Meubels van steigerhout zijn zeer geschikt voor in de tuin, omwille van het duurzame en het onderhoudsvrije. Nieuwe steigerplanken met de jaren wel vergrijzen .Een nieuwtje zijn de steigerhouten buitenkeukens. Maar ook binnen verovert het karakteristieke, robuuste uitzicht meubels van steigerhout vele harten. Bestel uw meubelen klant en klaar of laat het op maat maken door ervaren schrijnwerkers. Als bescherming legt met een transparante laklaag.Om het hout in een lichte of grijze kleur te zetten gebruikt men of white of grey wash. Een dekkende verfkleur is ook mogelijk. We wensen u veel plezier bij het zoeken naar meubels van steigerhout.