Steigerhouten bed

Steigerhouten bed

Het moet gezegd worden ,voor buiten en binnen is steigerhout een perfecte keuze. Het combineert zijn zachtheid door zijn kleuren en robuustheid door zijn vormgeving. Wedden dat ook u door de knieën gaat voor een steigerhouten bed.

Steigerhout

Een steigerhouten plank is hout uit Noord-Scandinavië.De planken komen van de de van Larixboom. De naam is afkomstig van bouwsteigers waar hij als loopplank werd gebruikt. Nu wint hij populariteit in de meubelssector.Hij is erg duurzaam en makkelijk in zijn onderhout.Hij is namelijk splintervrij. Gebruikt steigerhout verkleurt grijs, het nieuwe hout heeft een lichte greenkleur. Ok bij slaapmeubilair kunt een een steigerhouten bed bestellen. Steigerhoutbeits en lak kunnen uw steigerhouten bed afwerken.

Een nieuw bed

Stevig is het in ieder geval, ook uiterlijk straalt een steiger houten bed stoerheid en robuste vormen uit. Als één- of tweepersoonsbed, als hemelbed of stapelbed te verkrijgen. Meubelzaken zijn helemaal te vinden voor een steigerhouten bed. Het kan eveneens op maat worden gemaakt door uw schrijnwerker. Zowel nieuw als oud steigerhout worden gebruikt. Kies uit uw meubelcatalogus of bestel uw bed online. Beslis wel hoe uw steigerhouten bed wordt geleverd. Opstellen kan nog een lastig klusje worden.